Fin utsikt över Askersund

Utsikten från taket på nya Sjöängen är imponerande . Hygglige platschefen på bygget, Magnus Landin PEAB,, tog med mej upp på taket för några bra bilder. Lägger ut bilderna för alla kommer förmodligen inte  upp på taket.  En kranförare satte också på en korg på sin maskin för att jag skulle komma upp en bit i luften för fotograferingen. Närmare bestämt 16 meter. Det är trevligt folk på det där bygget.Skolbygget v 2016 (2) Skolbygget v 2016 (3) Skolbygget v 2016 (4) Skolbygget v 2016 (5) Skolbygget v 2016 (6) Skolbygget v 2016 (7) Skolbygget v 2016 (9) Skolbygget v 2016 (10) Skolbygget v 2016 (11)

Publicerat av

alicegatan

OVE DANIELSSON Arbetade på Nerikes-Allehanda som journalist i 30 år. Är numera pensionär, men har fortsatt skriva och fotografera till bloggar, krönikor i NA och till andra tidskrifter. Och nu krönikör i Sydnärkenytt. Till min glädje ledde mitt skrivande och fotograferande till att jag tilldelades kommunens Kulturpris år 2012, nominerad av askersundare som följt mej genom åren. Det blev en stor glad överraskning för mej. Jag är uppväxt i Askersund och har prövat på en del andra yrken innan jag blev journalist. De första åren i yrket skrev jag enbart sport och det var naturligt efter som jag själv varit aktiv i olika sporter. Större delen av mitt yrkesliv arbetade jag annars som allmänreporter, där också fotografering var ett naturligt inslag. För några år sedan gav Ullabritt Jonsson och jag o ut en bok om Askersund . I maj 2022 kom det ut en bok "Oves observationer" som bygger på mina bloggar. Bild-och Kultur i Skyllberg är utgivare.