Publikmatch på Solberg lördag

Det är bäddat för en verklig publikmatch  på Solberga IP i Askersund  på lördag eftermiddag. Drabbningen startar  kl 15. IFK-spelar från 80-och  90-talen drabbar samman.  Spelaren som ordnat det hela  är Kenny Samuelsson, duktig försvarspelare i IFK under ett antal år. Kenny har samlat massor av  ”gamla” spelare. Nedan alla som tackat ja till matchen. De som fyllt 40 finns ett lag och de som fyllt 30 i ett lag.

IFK 95 96001

 

40- laget Askersund

 

Jesper Backeborn

Marcus Ludvigsson

Thomas Corp

Martin Ryberg

Conny Persson

Daniel Hedelius

Magnus Nilsson

Fredrik Bernström

Johan Persson

Jonas Persson

Tomas Johansson

Jonny Sjöberg

Göran Sjöberg

Said Todorovac

Semko Todorovac

Mattias Mattsson

Niklas Hallan

Patric Lundfeldt

Rickard Eriksson

Björn Dalevi

Tony Welin

Fredrik Lindberg

Morgan Larsson

Roger Karlsson

Steve Samuelsson

 

 

Matchcoach:Hans-Olov Mattsson

Leo Hirverud

 

30 -laget

 

Joakim Hedelind

Robert Roos

Gabriel Wilund

Kenny Skagerlund

Johan Bergqvist

Andreas Zetterlund

Börje Samuelsson

Jonas Hirvelä

Patrik Hirvelä

Clas Starkenberg

Christian Larsson

Mathias Persson

Andreas Björhed

Henrik Arnersten

Kristofer Mattsson

Jonathan Swärd

Henrik Bernström

Kenny Samuelsson

Markus Hammarlund

Björn Eriksson

Dan Eriksson

Björn Karlsson

Pär Andersson

David Gustafsson

Robert Bergö

Michael ”Sippa” Carlsson

Tommy Lönnström

Jonas Hermansson

Fredrik Jonsson

Henrik Nilsson

Mathias Rahmstedt

Andreas Hagerud

Anders Sandberg

 

Coach:Anders ”Sillen” Hansson

Coach: Henrik ”The Special One” Zetterlund

 

Publicerat av

alicegatan

OVE DANIELSSON Arbetade på Nerikes-Allehanda som journalist i 30 år. Är numera pensionär, men har fortsatt skriva och fotografera till bloggar, krönikor i NA och till andra tidskrifter. Och nu krönikör i Sydnärkenytt. Till min glädje ledde mitt skrivande och fotograferande till att jag tilldelades kommunens Kulturpris år 2012, nominerad av askersundare som följt mej genom åren. Det blev en stor glad överraskning för mej. Jag är uppväxt i Askersund och har prövat på en del andra yrken innan jag blev journalist. De första åren i yrket skrev jag enbart sport och det var naturligt efter som jag själv varit aktiv i olika sporter. Större delen av mitt yrkesliv arbetade jag annars som allmänreporter, där också fotografering var ett naturligt inslag. För några år sedan gav Ullabritt Jonsson och jag o ut en bok om Askersund . I maj 2022 kom det ut en bok "Oves observationer" som bygger på mina bloggar. Bild-och Kultur i Skyllberg är utgivare.