Vattentornet i januari

Lägenheterna  i Askersunds Vattentorn  på gång. Byggarna jobbar hårt för att allt ska bli färdigt i tid. Just  nu skär några bort delar av den gamla vattencisternen för att ge  plats åt delar av lägenheterna. Det är  också mycket borrande.  Väggarna i det gamla Vattentornet  är tjocka.

Väggarna i det gamla vattentornet är tjocka. Tur att det finns maskiner och jobbare som klarar att ta sig igenom.
En trappor finns på plats.
Delar av den gamla vattencisternen i tornet måste skäras bort för att ge plats åt kök och badrum.

Publicerat av

alicegatan

OVE DANIELSSON Arbetade på Nerikes-Allehanda som journalist i 30 år. Är numera pensionär, men har fortsatt skriva och fotografera till bloggar, krönikor i NA och till andra tidskrifter. Och nu krönikör i Sydnärkenytt. Till min glädje ledde mitt skrivande och fotograferande till att jag tilldelades kommunens Kulturpris år 2012, nominerad av askersundare som följt mej genom åren. Det blev en stor glad överraskning för mej. Jag är uppväxt i Askersund och har prövat på en del andra yrken innan jag blev journalist. De första åren i yrket skrev jag enbart sport och det var naturligt efter som jag själv varit aktiv i olika sporter. Större delen av mitt yrkesliv arbetade jag annars som allmänreporter, där också fotografering var ett naturligt inslag. För några år sedan gav Ullabritt Jonsson och jag o ut en bok om Askersund . I maj 2022 kom det ut en bok "Oves observationer" som bygger på mina bloggar. Bild-och Kultur i Skyllberg är utgivare.