Närkesberg laddar för musikfest

Länk till hemsidan: ovedanielsson.se

Juli 2015Skapad av Ove Danielsson tor, juli 16, 2015 19:21:18
Räkfrossa med musikfest blir det i Närkesberg lördagen den 25 juli. Bakom arrangemanget står Ulla och Håkan Falkenström, med hjälp av idrottsföreningen. ”The Legends” uppträder, samt prästen i Snavlunda, Hans -Erik Hägg. Han kör ett Elvisprogram. Dansmusiken svarar Sören Strid för.

 

Publicerat av

alicegatan

OVE DANIELSSON Arbetade på Nerikes-Allehanda som journalist i 30 år. Är numera pensionär, men har fortsatt skriva och fotografera till bloggar, krönikor i NA och till andra tidskrifter. I våras var jag med om att ge ut en Askersundsbok tillsammans med fotograf Ulla-Britt Jonsson. Till min glädje ledde mitt skrivande och fotograferande till att jag tilldelades kommunens Kulturpris år 2012, nominerad av askersundare som följt mej genom åren. Det blev en stor glad överraskning för mej. Jag är uppväxt i Askersund och har prövat på en del andra yrken innan jag blev journalist. De första åren i yrket skrev jag enbart sport och det var naturligt efter som jag själv varit aktiv i olika sporter. Större delen av mitt yrkesliv arbetade jag annars som allmänreporter, där också fotografering var ett naturligt inslag.