Fotbollsfest på Solberga

Äldre IFK Askersundsspelare i fotboll drabbade samman i helgen på Solberga. Och det blev  lite av publikinvasion. Fruar, barn, föräldrar och anhöriga till spelarna kantade fotbollsplanen. Ett lag innehöll spelare  över 40 och ett lag spelare över 30. Som sig bör vann det yngre laget med 4-3  även om det satt hårt inne.
Bilderna på lagen kommer  från IFK:s hemsida.

IFK Askersund  + 30 11 juli 2015

 

30-laget
IFK Askersund +40 11 juli 2015                                                             40-laget

Publicerat av

alicegatan

OVE DANIELSSON Arbetade på Nerikes-Allehanda som journalist i 30 år. Är numera pensionär, men har fortsatt skriva och fotografera till bloggar, krönikor i NA och till andra tidskrifter. Och nu krönikör i Sydnärkenytt. Till min glädje ledde mitt skrivande och fotograferande till att jag tilldelades kommunens Kulturpris år 2012, nominerad av askersundare som följt mej genom åren. Det blev en stor glad överraskning för mej. Jag är uppväxt i Askersund och har prövat på en del andra yrken innan jag blev journalist. De första åren i yrket skrev jag enbart sport och det var naturligt efter som jag själv varit aktiv i olika sporter. Större delen av mitt yrkesliv arbetade jag annars som allmänreporter, där också fotografering var ett naturligt inslag. För några år sedan gav Ullabritt Jonsson och jag o ut en bok om Askersund . I maj 2022 kom det ut en bok "Oves observationer" som bygger på mina bloggar. Bild-och Kultur i Skyllberg är utgivare.