Några bilder från insidan av nya Sjöängen

Här kommer några bilder från insidan av nya Sjöängen i Askersund. Det är ett imponerande bygge. Blev visat runt under torsdagen. För en som inte är särskilt byggnadskunnig, är det svårt att begripa hur man ska få ihop det hela. Men det tyckte jag redan när de började påla och nu står den imponerande byggnaden på plats. Nästa höst ska den vara inflyttningsklar. Håll till godo med lite bilder.

KöketKöket
Utsikt från ett arbetsrum

 

Innergården där det ska uppföras en mindre scen.

Skolbygget 10 sep 2015 (8)

Den stora multisalen för olika kulturarrangemang med utsikt mot Stjernsund

Biblioteket där väggarna ska kläs med träpanel

Publicerat av

alicegatan

OVE DANIELSSON Arbetade på Nerikes-Allehanda som journalist i 30 år. Är numera pensionär, men har fortsatt skriva och fotografera till bloggar, krönikor i NA och till andra tidskrifter. Och nu krönikör i Sydnärkenytt. Till min glädje ledde mitt skrivande och fotograferande till att jag tilldelades kommunens Kulturpris år 2012, nominerad av askersundare som följt mej genom åren. Det blev en stor glad överraskning för mej. Jag är uppväxt i Askersund och har prövat på en del andra yrken innan jag blev journalist. De första åren i yrket skrev jag enbart sport och det var naturligt efter som jag själv varit aktiv i olika sporter. Större delen av mitt yrkesliv arbetade jag annars som allmänreporter, där också fotografering var ett naturligt inslag. För några år sedan gav Ullabritt Jonsson och jag o ut en bok om Askersund . I maj 2022 kom det ut en bok "Oves observationer" som bygger på mina bloggar. Bild-och Kultur i Skyllberg är utgivare.